Preparant el proper concert privat…!!!

Nous temes de Mazoni

Posted by | General | No Comments

Mazoni estrena l’any amb dos temes nous: Magranes molt i Purgatori. Avui divendres surt a la venda amb Play, el nou suplement del diari Ara, el nou miniCD amb aquestes dues cançons noves.

El noi de Bankrobber porta fins al límit allò de destriar el gra de la palla. El que podria haver estat un elapé s’ha transformat, a base de buscar-ne l’essència i fer una reducció de les seves propietats, en un senzill de dues cançons. Dues cançons… però quines cançons! Les dues millors cançons que tenia a l’abast. Dues cançons brillants com dos sols que mostren la cara més optimista de Mazoni, més esperançadora. Dues cançons d’amor en sentit estricte. Dues cançons d’amor per temps d’incertesa, dos raigs de sol que travessen els núvols i ens dutxen zenitalment amb la seva llum. Aquest és el disc de Mazoni per l’any 2013. Un single que no és preàmbul ni anunci de res més, sinó una obra complerta, que s’obre i es tanca en si mateixa. Perquè a vegades, el que val la pena dir es pot concentrar en tan sols dues cançons.

‘Magranes molt’ parla, segons explica Jaume Pla, “sobre com les situacions adverses ens obliguen a transitar per nous camins. L’oportunitat de descobrir coses noves, en aquest cas l’amor, apareix en trencar la rutina encara que sigui per força”.

‘Purgatori’ parla “del fet de desfer-nos d’allò que no és essencial. Això no només ens fa més feliços sinó que converteix la nostra posició en inexpugnable. Si no tens res, no et poden amenaçar amb res”.

Concerts diaris – del 7 al 13 de gener

Posted by | General | One Comment

Divendres, 11 de gener

.Ainara Legardon. A les 20:00h Ainara Legardon en solitari a l’Euskal Etxea de Barcelona. 5/7 € (socis gratis reservant entrada anticipada i 3 € a taquilla).

.Maria Rodés. A les 21:30h a la Sala Apolo de Barcelona, dins el cicle Caprichos de Apolo. Presenta, amb el seu grup, Sueño Triangular, el seu darrer disc editat per B-Core.

.Sílvia Pérez Cruz i Refree. A les 22:00h al Teatre Ca l’Eril a Lleida.

Dissabte, 12 de gener

.Maria Rodés. A les 20:00h a la sala Moby Dick de Madrid.

Sílvia Pérez Cruz, als Goya

Posted by | General | No Comments

Si sou seguidors al Facebook de la Sílvia Pérez Cruz, avui us arribarà un missatge seu molt personal: “uala, uala, uala, la cançó “Te busco y no te puedo encontrar” de la pel·lícula Blancanieves nominada a los Goya”. Està molt contenta, i no és per menys. La cançó, amb música de Chicuelo i lletra de Pablo Berger, està interpretada per la Sílvia i posa la pell de gallina.

Moltes felicitats a tots els implicats en aquesta gesta i molta sort a la futura cerimònia!