Nous temes de Mazoni

Posted by | novembre 07, 2013 | General | No Comments

Mazoni estrena l’any amb dos temes nous: Magranes molt i Purgatori. Avui divendres surt a la venda amb Play, el nou suplement del diari Ara, el nou miniCD amb aquestes dues cançons noves.

El noi de Bankrobber porta fins al límit allò de destriar el gra de la palla. El que podria haver estat un elapé s’ha transformat, a base de buscar-ne l’essència i fer una reducció de les seves propietats, en un senzill de dues cançons. Dues cançons… però quines cançons! Les dues millors cançons que tenia a l’abast. Dues cançons brillants com dos sols que mostren la cara més optimista de Mazoni, més esperançadora. Dues cançons d’amor en sentit estricte. Dues cançons d’amor per temps d’incertesa, dos raigs de sol que travessen els núvols i ens dutxen zenitalment amb la seva llum. Aquest és el disc de Mazoni per l’any 2013. Un single que no és preàmbul ni anunci de res més, sinó una obra complerta, que s’obre i es tanca en si mateixa. Perquè a vegades, el que val la pena dir es pot concentrar en tan sols dues cançons.

‘Magranes molt’ parla, segons explica Jaume Pla, “sobre com les situacions adverses ens obliguen a transitar per nous camins. L’oportunitat de descobrir coses noves, en aquest cas l’amor, apareix en trencar la rutina encara que sigui per força”.

‘Purgatori’ parla “del fet de desfer-nos d’allò que no és essencial. Això no només ens fa més feliços sinó que converteix la nostra posició en inexpugnable. Si no tens res, no et poden amenaçar amb res”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.